Privacybeleid

PRIVACYVERKLARING


Wij nemen uw privacy serieus en in deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Luvie (gezamenlijk "wij", "ons" of "onze") uw gegevens verzamelt, gebruikt, deelt en verwerkt.
Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten ook anonieme gegevens die gekoppeld zijn aan informatie die gebruikt kan worden om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar geanonimiseerd of geaggregeerd zijn zodat ze ons niet langer in staat stellen, al dan niet in combinatie met andere informatie, om u te identificeren.
Bevordering van veiligheid en beveiliging
We houden ons aan de principes van wettigheid, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken de minste gegevens binnen een beperkt doelbereik en nemen technische en administratieve maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonsgegevens om accounts en gebruikersactiviteiten te helpen verifiëren en om de veiligheid en beveiliging te bevorderen, bijvoorbeeld door fraude te controleren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of ons beleid te onderzoeken. Dergelijke verwerkingen zijn gebaseerd op ons legitieme belang om de veiligheid van onze producten en diensten te helpen waarborgen.
Hier volgt een beschrijving van de soorten persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen en hoe we deze kunnen gebruiken:
Welke persoonlijke gegevens we verzamelen


Ⅰ. Gegevens die u verstrekt:
We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of op een andere manier met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquête, onze online helpfunctie of online chat gebruikt. Als u een aankoop doet, verzamelen we persoonlijke gegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of bankpasnummer en andere kaartgegevens, en andere account- en verificatiegegevens, evenals factuur-, verzend- en contactgegevens.


Ⅱ. Gegevens over het gebruik van onze diensten en producten:
Wanneer u onze website/applicatie bezoekt, kunnen wij gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke identificatiecode van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, gebruiksinformatie, diagnostische informatie en locatie-informatie van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of diensten installeert of gebruikt. Waar beschikbaar kunnen onze diensten GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om bij benadering de locatie van een apparaat te bepalen, zodat wij onze producten en diensten kunnen verbeteren.
Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken
Over het algemeen gebruiken we persoonlijke gegevens om onze producten en diensten te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen, om met u te communiceren, om u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.


Ⅰ. Onze producten en diensten leveren, verbeteren en ontwikkelen:
Wij gebruiken persoonlijke gegevens om onze producten, diensten en reclame te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonlijke gegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om u producten en diensten aan te bieden en voor bedrijfscontinuïteit. Als u meedoet aan een wedstrijd of andere promotie, kunnen we de persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken om deze programma's te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels die meer gegevens kunnen bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.


Ⅱ. Met u communiceren:
Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming kunnen wij persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, met u te communiceren over uw account of transacties en u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u niet langer e-mailcommunicatie voor marketingdoeleinden wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op om u af te melden. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om uw verzoeken te verwerken en te beantwoorden wanneer u contact met ons opneemt. Behoudens uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming kunnen wij uw persoonsgegevens delen met externe partners die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Behoudens uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming kunnen wij persoonsgegevens gebruiken om uw ervaring met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden te personaliseren en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.
OPMERKING: Voor elk van de hierboven beschreven vormen van gebruik van uw gegevens waarvoor uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming is vereist, kunt u uw toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.
Definitie van "Cookies
Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie op te slaan in webbrowsers. Cookies worden veel gebruikt om identifiers en andere informatie op te slaan en te ontvangen op computers, telefoons en andere apparaten. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we opslaan op uw webbrowser of apparaat, identificatoren die zijn gekoppeld aan uw apparaat en andere software, voor vergelijkbare doeleinden. In deze Cookieverklaring verwijzen we naar al deze technologieën als "cookies".
Gebruik van cookies
We gebruiken cookies om onze producten en diensten aan te bieden, te beschermen en te verbeteren, bijvoorbeeld door inhoud te personaliseren, advertenties aan te bieden en te meten, gebruikersgedrag te begrijpen en een veiligere ervaring te bieden. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken variëren, afhankelijk van de specifieke websites en diensten die u gebruikt.
Openbaarmaking van persoonlijke gegevens
We stellen bepaalde persoonlijke gegevens ter beschikking aan strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of die ons helpen bij de marketing naar klanten toe. Persoonsgegevens worden door ons alleen met deze bedrijven gedeeld om onze producten, diensten en reclame te leveren of te verbeteren; ze worden niet met derden gedeeld voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.
Openbaarmaking of opslag, overdracht en verwerking van gegevens


Ⅰ. Voldoen aan wettelijke verplichtingen:
Op grond van de dwingende wetten van de Europese Economische Ruimte of het land waarin de gebruiker woont, bestaan er bepaalde rechtshandelingen of hebben deze plaatsgevonden en moet aan bepaalde wettelijke verplichtingen worden voldaan. Behandeling van persoonlijke gegevens van inwoners van de Europese Economische Ruimte (EER) ---Zoals hieronder beschreven, is onze verwerking van uw persoonlijke gegevens gelegitimeerd als u binnen de Europese Economische Ruimte (EER) woont: Wanneer wij uw toestemming nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens, zal deze verwerking worden gerechtvaardigd op grond van artikel 6, lid 1, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) ("GDPR").


Ⅱ. Ten behoeve van een redelijke implementatie of toepassing van dit artikel:
We kunnen persoonsgegevens delen met al onze gelieerde bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, overname, joint venture, toewijzing, spin-off, overdracht of verkoop of vervreemding van ons bedrijf of een deel daarvan, inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure, kunnen we alle persoonlijke gegevens overdragen aan de betreffende derde partij. Wij kunnen ook persoonsgegevens openbaar maken als wij te goeder trouw bepalen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en beschikbare rechtsmiddelen in te zetten, onze algemene voorwaarden af te dwingen, fraude te onderzoeken of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.


Ⅲ. Naleving van de wet en veiligheid of bescherming van andere rechten
Het kan noodzakelijk zijn door de wet, juridische processen, rechtszaken en/of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten het land waar u woont dat wij persoonsgegevens openbaar maken. Wij kunnen ook persoonsgegevens openbaar maken als wij vaststellen dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is met het oog op de nationale veiligheid, wetshandhaving of andere zaken van openbaar belang.
Uw rechten


We ondernemen redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens nauwkeurig, volledig en actueel zijn. U hebt het recht om de persoonlijke gegevens die wij verzamelen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U hebt ook het recht om op elk moment de verdere verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken of er bezwaar tegen te maken. U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in een gestructureerd en standaardformaat te ontvangen. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit over de verwerking van uw persoonsgegevens. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij u om gegevens vragen om uw identiteit en het recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, en om de persoonlijke gegevens die wij bijhouden op te zoeken en aan u te verstrekken. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of regelgevende vereisten ons toestaan of verplichten om te weigeren sommige of alle persoonlijke gegevens die we bijhouden te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. We zullen binnen een redelijke termijn, en in ieder geval binnen 30 dagen, op uw verzoek reageren.


Websites en diensten van derden
Wanneer een klant een link gebruikt naar een website van een derde partij die een relatie met ons heeft, nemen wij geen enkele verplichting of verantwoordelijkheid op ons voor een dergelijk beleid vanwege het privacybeleid van de derde partij. Onze website, producten en diensten kunnen koppelingen bevatten naar websites, producten en diensten van derden of de mogelijkheid om deze te bezoeken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze derden, noch voor de informatie of inhoud die hun producten en diensten bevatten. Deze Privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op gegevens die door ons worden verzameld via onze producten en diensten. We raden u aan het privacybeleid van derden te lezen voordat u hun websites, producten of diensten gebruikt.


Beveiliging, integriteit en bewaring van gegevens
We gebruiken redelijke technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang tot uw gegevens te beschermen en te voorkomen, en om de gegevens die we verzamelen correct te gebruiken. We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de in deze Privacyverklaring beschreven doeleinden te vervullen, tenzij een langere bewaarperiode wettelijk vereist of toegestaan is.
Wijzigingen in deze Privacyverklaring
We kunnen deze Privacyverklaring periodiek wijzigen om gelijke tred te houden met nieuwe technologieën, industriepraktijken en wettelijke vereisten, naast andere redenen. Als u na de ingangsdatum van de Privacyverklaring gebruik blijft maken van onze producten en diensten, betekent dit dat u de herziene Privacyverklaring accepteert. Als u niet akkoord gaat met de herziene Privacyverklaring, verzoeken wij u geen gebruik meer te maken van onze producten en diensten en contact met ons op te nemen om een account die u hebt aangemaakt te sluiten.