Ruilen & Retourneren

Waarom kunnen schoonheids- en gezondheidsproducten niet worden geretourneerd?


Een lijst van hygiëneproducten die niet kunnen worden geretourneerd en terugbetaald (de lijst is niet uitputtend): Schoonheidsproducten/apparaten die de huid aanraken, ondergoed, bikini, make-up, haarstylingproducten, schoonheidsproducten enz. We nemen hygiëne en openbare veiligheid zeer serieus en weigeren de teruggave van schoonheids- en gezondheidsproducten om de veiligheid van al onze klanten te garanderen. Hierin staan we niet alleen. Andere leveranciers van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen geen retourzendingen toe.

Retourneren:
Als je klachten hebt of niet tevreden bent met je product, kun je het binnen 14 dagen retourneren als het voldoet aan de retourvoorwaarden die onderaan de pagina staan vermeld. Na ontvangst van de retourzending storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Let op: de kosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de consument en worden niet vergoed door luvie.nl. Omdat we rechtstreeks via onze leverancier verzenden, bevindt ons retouradres zich ook in China en kunnen de retourkosten oplopen tot 28 euro per pakket.
Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te gebruiken, kunnen we deze waardevermindering aan jou doorberekenen of de retouraanvraag niet accepteren. Ga dus voorzichtig om met het product en zorg ervoor dat het goed verpakt is als je het terugstuurt.Retourneren kan in 4 eenvoudige stappen:

  1. Stuur ons een e-mail met de reden voor de retourzending en eventuele foto's ter verduidelijking. Klik hier om contact met ons op te nemen.
  2. Vul vervolgens ons annuleringsformulier in. Klik hier om het annuleringsformulier te openen.
  3. Stuur de artikelen naar het adres van ons magazijn dat op het formulier staat aangegeven. Zorg voor een trackingnummer en stuur het op via ons online retourformulier. Klik hier om het online retourformulier te openen.
  4. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening gecrediteerd.

Houd er rekening mee dat sommige goederen zijn uitgesloten van het retourrecht, zoals aangepaste producten, verbruiksartikelen, hygiëneproducten, geopende cosmetica en beschadigde of incomplete artikelen.

Download het retourformulier onderaan de pagina. Let op! Retourzendingen naar China kunnen erg duur zijn! Tot 35 €.


Retouradres:
Neem contact op met onze klantenservice op service@luvie.nl voor het juiste retouradres, aangezien elk product een eigen retouradres heeft dat gekoppeld is aan het desbetreffende magazijn. We zullen binnen 24 uur reageren.